Kombi i auto prevoz putnika Beograd - Kopaonik

Kombi prevoz Beograd - Kopaonik - putujte sa Poni Travel

Poni Travel organizuje vanlinijski kombi i auto prevoz na relaciji: Beograd – Kopaonik, po principu “od vrata do vrata”. Vozilo dolazi do vaše adrese u Beogradu i odvozi vas do bilo koje adrese na Kopaoniku.
Možete nas kontaktirati tokom celog dana, a sve kontakt podatke možete naći na stranici Kontakt.

Kopaonik

Neprikosnoveni Kopaonik, koji s pravom nosi epitet jednog od najvrednijih bisera Srbije. Pruža se od severozapada ka jugoistoku dužinom od oko sedamdesetpet kilometara, a jedan deo se nalazi pod zaštićenom zonom Nacionalnog parka Kopaonik u okviru kojeg postoji veći broj zaštićenih prirodnih celina, ali i najveći skijaški centar u Srbiji.

Beograd

Smešten na ušću Save u Dunav, Beograd je jedan od najstarijih gradova u Evropi i, pored Atine, najveća urbana celina na Balkanu. Beograd je glavni grad Srbije, sa oko 1 732 000 stanovnika (po popisu stanovništva iz 2011. god). Ima prvorazredni saobraćajni značaj, kao značajno drumsko i železničko čvorište, a takođe i međunarodno rečno i vazdušno pristanište i telekomunikacijski centar. Prostire se na 3,6 % teritorije Srbije, u njemu živi 15,8% stanovništva Srbije i radi 31,2% svih zaposlenih u Srbiji.

Rezervišite svoje mesto do Kopaonika