Kombi prevoz putnika Zagreb - Hrvatska

Kombi prevoz - Zagreb, Hrvatska - putujte sa Poni Travel

Kombi prevoz putnika do Zagreba, kao usluga kombi prevoza putnika do Hrvatske, organizuje se svakodnevno po veoma povoljnim cenama. Ukoliko želite da brzo, bezbedno i udobno stignete iz Srbije do Zagreba, potrebno je da nas kontaktirate sa datumom i vremenom polaska iz Srbije ili povratka iz Zagreba.

Ukoliko želite udobno i sigurno putovanje do bilo koje destinacije u Zagrebu, naš kombi prevoz nudi Vam najpovoljnije cene prevoza do lokacije po izboru, po sistemu od vrata do vrata.

Zašto kombi prevoz do Zagreba

Kombi prevoz do Zagreba nudi mogućnost putovanja od vrata do vrata. Pokupićemo Vas sa bilo koje adrese u Srbiji i dovesti na bilo koju adresu u Zagrebu. Naš kombi prevoz do Zagreba je fleksibilan, bez određenih stajališta ili mesta okupljanja.

Kombi prevoz putnika do Zagreba po želji putnika

Razlika između našeg kombi prevoza putnika do Zagreba i ostalih firmi je i to što se, u skladu sa željama putnika ili uslovima puta (gužve na granici, devijacije, radovi na putu i sl.), može odabrati i put, odnosno ruta, koja obezbeđuje najbolji dolazak do destinacije.

Profesionalni vozači i kvalitetna vozila

Prevoz vrše profesionalni vozači sa višedecenijskim iskustvom i besprekornim poznavanjem hrvatskih puteva. Investiramo u kvalitetna vozila, kako bismo se postarali da naši putnici putuju bezbedno, komforno i sa uživanjem. Sva naša vozila su klimatizovana.

Dužina putovanja kombijem do Zagreba

Iz Srbije do Zagreba, u slučaju kombi prevoza, vreme je svakako kraće od prevoza autobusom, a mogućnosti pravljenja pauza na zahtev putnika doprinose udobnosti putovanja. Fleksibilni smo što se tiče pauza za ručak, odlazak u WC ili kratku kupovinu.

Cena kombi prevoza do Zagreba

Popuste na cenu kombi prevoza putnika do Zagreba obezbeđujemo stalnim putnicima, penzionerima, organizovanim grupama putnika i grupama sa jedinstvenim mestom polaska. Naše cene prevoza putnika kombijem do Zagreba su podložne dogovoru, naravno u skladu sa specifičnim zahtevima putnika i našim mogućnostima. Cene kombi prevoza do Hrvatske možete saznati i pozivom na brojeve telefona sa stranice kontakt za prevoz putnika Srbija – Hrvatska.

Dogovor o kombi prevozu do Zagreba

Za informacije o kombi prevozu putnika do Zagreba ili kombi prevozu putnika do Hrvatske iz Srbije i obratno, možete nas kontaktirati pomoću podataka na stranici kontakt za kombi prevoz putnika do Hrvatske.

Kombi prevoz putnika do Zagreba u Hrvatskoj. Prevoz putnika Srbija - Hrvatska
Kombi prevoz putnika do Zagreba u Hrvatskoj. Prevoz putnika Srbija - Hrvatska

Rezervišite svoje mesto