Prevoz do Austrije

Prevoz putnika do Austrije

Prevoz putnika Srbija – Austrija. Polasci svakodnevno iz Srbije za Austriju. Rezervišite Vaše mesto brzo i lako, pozovite nas odmah. Posedujemo moderne i udobne kombije za prevoz putnika do Austrije. Naši kombiji poseduju besplatan internet.

Posedujemo nove, udobne i dobro opremljene kombije, kako bi put od nekoliko sati bio apsolutno komotan. Naši profesionalni vozači imaju nekoliko desetina hiljada kilometara iskustva na austrijskim putevima. U fokusu nam je Vaša komfornost i sigurnost u putovanju. Pauza za WC i odlazak u kratku kupovinu se podrazumeva. Kapacitet kombija je 8 putnika, što pruža maksimalnu komfornost u putovanju.

U dogovoru sa Vama dolazimo na adresu ili se nalazimo negde drugde, 

Pozovite ili nas kontaktirajte preko Vibera i rezervišite prevoz iz Srbije za Austriju, udobno i sigurno.

Austria
Austria

Rezervišite svoje mesto

Možete rezervisati svoje mesto za putovanje od Srbije do Austrije pozivom na naš broj telefona ili putem Viber aplikacije. Naš proces rezervacije je brz i lak, te Vam omogućava da osigurate svoje mesto na vreme.

Naši kombiji su novi, udobni i dobro opremljeni kako bi Vaše putovanje trajalo nekoliko sati u apsolutnoj komotnosti. Opremljeni su besplatnim internetom, a kapacitet svakog kombija je 8 putnika, što osigurava maksimalnu udobnost tokom putovanja. Takođe, naši profesionalni vozači imaju bogato iskustvo na austrijskim putevima, što garantuje sigurnost i pouzdanost.

Da, moguće je dogovoriti mesto polaska prema Vašim potrebama. U dogovoru sa Vama, možemo doći na vašu adresu ili se nalaziti na nekom drugom mestu koje Vam više odgovara. Pružamo fleksibilnost u organizaciji vašeg putovanja kako bi sve bilo prilagođeno Vašim potrebama.