Kombi i auto prevoz putnika Beograd - Zlatibor

Kombi prevoz Beograd - Zlatibor - putujte sa Poni Travel

Poni Travel organizuje vanlinijski kombi i auto prevoz na relaciji: Beograd – Zlatibor, po principu “od vrata do vrata”. Vozilo dolazi do vaše adrese u Beogradu i odvozi vas do bilo koje adrese na Zlatiboru.
Možete nas kontaktirati tokom celog dana, a sve kontakt podatke možete naći na stranici Kontakt.

Zlatibor

Zlatibor je nadaleko poznat po svojoj prelepoj prirodi i gustim četinarskim šumama, kojima već decenijama privlači turiste iz celog regiona. Mnogo je generacija koje su odrasle I provodile svoje raspuste na proplancima Zlatibora i koje smatraju ovu planinu za svoj drugi dom. Međutim, postoje stvari na prostranstvima prelepog užičkog kraja, koje mnogi još uvek nisu otkrili. U tome možda i leži tajna popularnosti ove planine.

Beograd

Smešten na ušću Save u Dunav, Beograd je jedan od najstarijih gradova u Evropi i, pored Atine, najveća urbana celina na Balkanu. Beograd je glavni grad Srbije, sa oko 1 732 000 stanovnika (po popisu stanovništva iz 2011. god). Ima prvorazredni saobraćajni značaj, kao značajno drumsko i železničko čvorište, a takođe i međunarodno rečno i vazdušno pristanište i telekomunikacijski centar. Prostire se na 3,6 % teritorije Srbije, u njemu živi 15,8% stanovništva Srbije i radi 31,2% svih zaposlenih u Srbiji.

Rezervišite svoje mesto do Zlatibora