Kombi prevoz putnika Piran - Slovenija

Kombi prevoz - Piran, Slovenija - putujte sa Poni Travel

Kombi prevoz putnika do Pirana, kao usluga kombi prevoza putnika do Slovenije, organizuje se svakodnevno po veoma povoljnim cenama. Ukoliko želite da brzo, bezbedno i udobno stignete iz Srbije do Slovenije, kontaktirajte nas i dogovorite vreme polaska.

Ukoliko želite udobno i sigurno putovanje do bilo koje destinacije u Pirana, naš kombi prevoz nudi Vam najpovoljnije cene prevoza do lokacije po izboru, po sistemu od vrata do vrata.

Zašto kombi prevoz do Pirana

Kombi prevoz do Pirana, za razliku od drugih načina putovanja, nudi mogućnost prevoza putnika sa bilo koje adrese u Srbiji do bilo koje adrese u Piranu. Naš kombi prevoz je fleksibilan i nema strogo određenih stanica i mesto polaska.

Kombi prevoz putnika do Pirana po želji putnika

Naš kombi prevoz putnika do Pirana se razlikuje i po tome što se, u skladu sa zahtevima putnika ili uslovima puta (gužve na granici, devijacije, radovi na putu i sl.) može izabrati i put, odnosno trasa, koja obezbeđuje najbrži dolazak do željene destinacije.

Prevoz vrše profesionalni vozači sa višedecenijskim iskustvom i besprekornim poznavanjem slovenačkih puteva. Investiramo u kvalitetna vozila, kako bismo se postarali da naši putnici putuju bezbedno, komforno i sa uživanjem. Sva naša vozila su klimatizovana.

Dužina putovanja kombijem do Pirana

Iz Srbije do Pirana, u slučaju kombi prevoza, vreme je svakako kraće od prevoza autobusom, a mogućnosti pravljenja pauza na zahtev putnika doprinose udobnosti putovanja. Fleksibilni smo sa pauzama za ručak ili kratku kupovinu.

Cena kombi prevoza do Pirana

Popuste na cenu kombi prevoza putnika do Pirana obezbeđujemo stalnim putnicima, penzionerima, organizovanim grupama putnika i grupama sa jedinstvenim mestom polaska. Naše cene prevoza putnika kombijem do Slovenije su podložne dogovoru, naravno u skladu sa specifičnim zahtevima putnika i našim mogućnostima. Cene kombi prevoza do Slovenije možete saznati i pozivom na brojeve telefona sa stranice kontakt za prevoz putnika Srbija – Slovenije.

Dogovor o kombi prevozu do Pirana

Za informacije o kombi prevozu putnika do Pirana, možete nas kontaktirati pomoću podataka na stranici kontakt za kombi prevoz putnika do Slovenije.

Rezervišite svoje mesto