Kombi prevoz putnika Rijeka - Hrvatska

Kombi prevoz - Rijeka, Hrvatska - putujte sa Poni Travel

Kombi prevoz putnika do Rijeke, kao usluga kombi prevoza putnika do Hrvatske, organizuje se svakodnevno po veoma povoljnim cenama. Ukoliko želite da brzo, bezbedno i udobno stignete iz Srbije do Rijeke, potrebno je da nas kontaktirate sa datumom i vremenom polaska iz Srbije ili povratka iz Rijeke.

Ukoliko želite udobno i sigurno putovanje do bilo koje destinacije u Rijeci, naš kombi prevoz nudi Vam najpovoljnije cene prevoza do lokacije po izboru, po sistemu od vrata do vrata.

Zašto kombi prevoz do Rijeke

Kombi prevoz do Rijeke nudi mogućnost putovanja od vrata do vrata. Pokupićemo Vas sa bilo koje adrese u Srbij i dovesti na bilo koju adresu u Rijeci. Naš kombi prevoz do Rijeke je fleksibilan, bez određenih stajališta ili mesta okupljanja.

Kombi prevoz putnika do Rijeke po želji putnika

Razlika između našeg kombi prevoza putnika do Rijeke i ostalih firmi je i to što se, u skladu sa željama putnika ili uslovima puta (gužve na granici, devijacije, radovi na putu i sl.), može odabrati i put, odnosno ruta, koja obezbeđuje najbolji dolazak do destinacije.

Profesionalni vozači i kvalitetna vozila

Prevoz vrše profesionalni vozači sa višedecenijskim iskustvom i besprekornim poznavanjem hrvatskih puteva. Investiramo u kvalitetna vozila, kako bismo se postarali da naši putnici putuju bezbedno, komforno i sa uživanjem. Sva naša vozila su klimatizovana.

Dužina putovanja kombijem do Rijeke

Iz Srbije do Rijeke, u slučaju kombi prevoza, vreme je svakako kraće od prevoza autobusom, a mogućnosti pravljenja pauza na zahtev putnika doprinose udobnosti putovanja. Fleksibilni smo što se tiče pauza za ručak, odlazak u WC ili kratku kupovinu.

Cena kombi prevoza do Rijeke

Popuste na cenu kombi prevoza putnika do Rijeke obezbeđujemo stalnim putnicima, penzionerima, organizovanim grupama putnika i grupama sa jedinstvenim mestom polaska. Naše cene prevoza putnika kombijem do Rijeke su podložne dogovoru, naravno u skladu sa specifičnim zahtevima putnika i našim mogućnostima. Cene kombi prevoza do Hrvatske možete saznati i pozivom na brojeve telefona sa stranice kontakt za prevoz putnika Srbija – Hrvatska.

Dogovor o kombi prevozu do Rijeke

Za informacije o kombi prevozu putnika do Rijeke ili kombi prevozu putnika do Hrvatske iz Srbije i obratno, možete nas kontaktirati pomoću podataka na stranici kontakt za kombi prevoz putnika do Hrvatske.

Kombi prevoz putnika do Rijeke u Hrvatskoj. Prevoz putnika Srbija - Hrvatska

Rezervišite svoje mesto